O nama

Obrt FOLIJA CENTAR osnovan je 2011. godine s ciljem pružanja grafičkih usluga, izradom reklamnih i drugih specijaliziranih sustava, te profesionalne montaže zaštitnih folija za stakla vozila, objekata i IFS

Osnovni princip našeg radu su korektan i fleksibilan odnos s naručiteljima, vrhunska kvaliteta usluge i pridržavanje dogovorenih rokova.

Folija centar

Reklamni sustavi, zaštitne folije i specijalizirane usluge naš su glavni posao. Vlastiti grafički dizajn, strojni park, radionički prostor i oprema omogućuje nam razvoj i realizaciju projekata svih razina složenosti.

Kao našu prednost smatramo činjenicu da našim klijentima opravdano možemo ponuditi sve na jednom mjestu od razvoja i ideje do produkcije i realizacije finalnog proizvoda-usluge.

Kvaliteta, profesionalnost i odgovornost prema potrošačima i suradnicima, vrijednosti su koje su oduvijek činile sastavni dio poslovne politike tvrtke i koje su stvorile povjerenje u proizvode i usluge.

Xerox c550 + Professional finisher

Najbolji uređaj za digitalni tisak.

Omogućuje ispis sa brzinom od 50/55 str/min i rezolucijom od 2400×2400 dpi. Dodatne opcije koje ima su klamanje, falcanje, bušenje rupa i izrada brošura, OHCF ladice s raspuhivanjem za 4.000 araka. Sa ovim vrhunskim pisačem možemo Vam ponuditi veliki izbor printanja Vaših reklama, brošura, letaka, posjetnica i ostalih promidžbenih materijala.

Xerox c550 + Professional finisher
Roland tisak velikih formata

Roland

Najbolji uređaj za digitalni tisak velikih formata.

Ovaj solventni printer koristimo za tisak velikih formata. Sa ovim strojem printamo na papire iz role, PVC foliju, prozorsku grafiku, podnu grafiku, cerade, PP filmove, textile i ostale materijale namijenjene za solventni tisak velikih formata.