Savršena zaštita vašeg vozila

PPF – folija za zaštitu boje vozila

Zaštita PPF folijom FOLIJA CENTAR pruža vašem automobilu učinkovitu zaštitu od udaraca i vremenskih uvjeta.

Kod novih vozila, posebno kod  vozila visoke vrijednosti, vlasnik je zainteresiran za očuvanje vrijednosti. Čak i kod leasing ugovora, korisno je ako se vrijednost vozila može što više očuvati pri povratu. Originalna boja često je prva koja pati od trošenja, što onda postaje i vidljivo. Čak i uz redovito održavanje, može doći do oštećenja, primjerice u autopraonici. To se može učinkovito spriječiti s PPF zaštitnom folijom protiv udaraca kamenčića.

Ako se automobil često vozi visokim brzinama, povećava se i rizik od oštećenja od udaraca kamenčića. Stoga je preporučljivo koristiti foliju za zaštitu od udaraca kamenčića posebno na karoseriji sportskih automobila.

PPF Folija za zaštitu boje vozila

Prednosti PPF folije

Folija za zaštitu boje (PPF) je folija s TPU sastavom koja se nanosi na vozilo, stvrdne se na površini i štiti boju vozila od ogrebotina, udaraca kamenčića i drugih oštećenja.

U usporedbi s drugim metodama zaštite boje, PPF nudi brojne prednosti: trajna je i izuzetno otporna na vanjske utjecaje poput prljavštine, UV zračenja, temperaturnih varijacija, kiselina, vremenskih uvjeta, ogrebotina, udaraca i sličnih mehaničkih oštećenja.

Male ogrebotine i oštećenja same nestaju zahvaljujući “efektu samoiscjeljivanja” folije. Ova posebna karakteristika osigurava da folija izgleda vrlo dugo kao nova.

Zaštita folije također sprječava stvaranje rđe, nuspojava dubljih ogrebotina. Osim toga, PPF je lako očistiti i po potrebi se može lako ukloniti s vozila bez oštećenja boje.